افزایش آمار مبتلایان به کرونا؛ حال 3679 بیمار وخیم است
به گزارش پیکوشو، تهران (پانا) - سخنگوی وزارت بهداشت آخرین آمار مبتلایان، بهبودیافتگان و فوتی های ناشی از بیماری کرونا طی شبانه روز گذشته را گفت.

سیماسادات لاری اظهار کرد: از دیروز تا امروز 30 بهمن 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 8 هزار و 66 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که 578 نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید19 در کشور به یک میلیون و 550 هزار و 142 نفر رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 80 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 59 هزار و 264 نفر رسید.
لاری گفت: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و 324 هزار و 231 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند. همچنین سه هزار و 679 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.
معاون وزیر بهداشت اضافه نمود: تا کنون 10 میلیون و 274 هزار و 529 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور صورت گرفته است.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: شهرستان های خرمشهر و رامهرمز در استان خوزستان هم به شرایط قرمز بیماری تبدیل شدند و تعداد شهرستان های قرمز در حال حاضر به 11 شهرستان رسیده است.
وی ادامه داد: شیوع ویروس جهش یافته انگلیسی و تقارن آن با کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور، زنگ خطری جدی در جهت ورود به خیز چهارم بیماری است و مطمئنا در صورت ورود به خیز جدید، شرایط بسیار سختی در هفته های آینده در پیش رو خواهیم داشت.
سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: رعایت جدی تر پروتکل های بهداشتی مهم ترین اقدام در جهت مقابله با ویروس جهش یافته است و امیدواریم با تقویت عزم و اراده شما عزیزان در عمل به توصیه های بهداشتی، مانع از تکرار تجربه های تلخ گذشته و ورود به خیز جدید بیماری شویم.
منبع: خبرگزاری پانا