رضایی: پروتکل ها را رعایت کردم اما در خانه کرونا گرفتم، دیر سهمیه بگیریم، آماده سازی برای المپیک مشکل می گردد

به گزارش پیکوشو، نایب قهرمان کشتی آزاد المپیک 2004 آتن با اشاره به اینکه ریه هایش درگیر کرونا نشده اند، تأکید کرد که با وجود مراقبت بسیار و ماندن درخانه کرونا گرفته است.

رضایی: پروتکل ها را رعایت کردم اما در خانه کرونا گرفتم، دیر سهمیه بگیریم، آماده سازی برای المپیک مشکل می گردد

جهت دریافت خدمات پتینه سقف منزل با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

علیرضا رضایی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرنگاران درباره ابتلایش به ویروس کرونا گفت: این همه پروتکل ها را رعایت کردم، اما در نهایت در خانه کرونا گرفتم. همه اعضای خانواده ام هم رعایت می کردند، اما تست پسر کوچکم و همسرم مثبت شد. همان وقت من و پسر بزرگم هم تست دادیم که منفی بود، اما از فردای آن روز تب و علائم دیگر آغاز شد و تست دادم که مثبت بود، هر چند تب و لرز و بدن درد داشتم، اما خوشبختانه ریه هایم درگیر نشدند.

وی که به خاطر ابتلا به کرونا همراهی تیم اعزامی به جام دانکلوف را به عنوان سرپرست از دست داد، در خصوص مسابقات گزینشی المپیک توضیح داد: رقابت های گزینشی مسابقات بسیار مهمی برای کشتی ماست. قطعاً اگر بچه ها زودتر سهمیه بگیرند کادر فنی راحت تر و با زمان بیشتری فرصت آماده سازی نفرات را برای المپیک دارد و می توانیم برای مسابقات برنامه ریزی بهتری داشته باشیم و اگر دیرتر سهمیه بگیریم، آماده سازی ملی پوشان این اوزان برای المپیک مشکل تر خواهد شد.

سرمربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد امید در انتها گفت: من دعا می کنم ان شاءالله بچه ها در مرحله اول هر سه سهمیه را بگیرند، هرچند این خیلی سخت است. البته به لحاظ کرونا شرایط همه تقریباً مشابه هم بوده و همه می خواهند در اولین میدان سهمیه های شان را کامل نمایند تا با دغدغه کمتری به کار ادامه دهند و همین موضوع سطح مسابقه را بالا برده و رقابت را سنگین می نماید.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 16 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 16 اردیبهشت 1400 گردآورنده: picosho.ir شناسه مطلب: 1613

به "رضایی: پروتکل ها را رعایت کردم اما در خانه کرونا گرفتم، دیر سهمیه بگیریم، آماده سازی برای المپیک مشکل می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رضایی: پروتکل ها را رعایت کردم اما در خانه کرونا گرفتم، دیر سهمیه بگیریم، آماده سازی برای المپیک مشکل می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید