ریزش یک ساختمان باز هم جان 2 شهروند را گرفت

به گزارش مجله پیکوشو، خبرنگاران : ریزش آوار یک ساختمان به دلیل گودبرداری غیراصولی جان 2 شهروند را گرفت.

ریزش یک ساختمان باز هم جان 2 شهروند را گرفت

جهت دریافت خدمات خرید اینترنتی درب ضد سرقت با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان ارائه دهنده بهترین درب ضد سرقت ایرانی و خارجی میباشد.

سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرنگاران ، گفت: ساعت 2:09 بامداد امروز ریزش ساختمان مسکونی در خاوران خیابان میثم به سامانه 125 اطلاع داده شد و اعزام 4 ایستگاه آتش نشانی به محل حادثه صورت گرفت.

وی ادامه داد:بر اساس مشاهدات در ضلع شمالی یک ساختمان 3 طبقه مسکونی ساختمانی در حال گودبرداری به عمق 4 متر بود که به دلیل عدم رعایت اصول ایمنی باعث ریزش ساختمان مجاور آن شد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی با بیان اینکه بخش شرقی این ساختمان کاملا فرو ریخته است، توضیح داد: 7 نفر زیر آوار گرفتار شدند که با کوشش مأموران این افراد از زیر آوار خارج شدند اما متأسفانه 2 نفر از آنها فوت کرد.

به گفته ملکی، کارشناسان شهرداری و سازمان آتش نشانی قبلا از این ملک بازدید نموده و به مالک و مجری آن نسبت به ایمن سازی های لازم تذکر داده بودند.

منبع: تسنیم
انتشار: 18 اسفند 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: picosho.ir شناسه مطلب: 804

به "ریزش یک ساختمان باز هم جان 2 شهروند را گرفت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ریزش یک ساختمان باز هم جان 2 شهروند را گرفت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید