چین در حال تصاحب بازارهای جهانی پسته است

به گزارش مجله پیکوشو، خبرنگاران: مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان کرمان، گفت: چین با ورود به بازار پسته، به شکل فراگیر در حال حرکت برای تصاحب بازارهای جهانی پسته است.

چین در حال تصاحب بازارهای جهانی پسته است

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.

به گزارش خبرنگاران از انار، حمید قاسم نژاد در مراسم درختکاری در کمربند شهرک صنعتی انار با اشاره به آماده سازی زیرساخت های اولیه این شهرک صنعتی، اظهار کرد: وجود نوار سبز در اطراف شهرک، سبب رونق آن شده و شاهد گسترش فضای سبز در ادامه این جاده به عنوان شاه راه حیاتی کشور هستیم.

حمید قاسم نژاد توضیح داد: این شهرک با ورود پروژه گاز و تلفن، آماده واگذاری و پذیرش سرمایه گذار است و به سبب برخوردار بودن از موقعیت مناسب و واگذاری زمین با نصف قیمت، آمادگی برقراری روابط با سرمایه گذارانی از یزد و شهرهای اطراف است.

وی اضافه نمود: اتکاء شهرستان انار به پسته و بحث تک محصولی بودن آن با توجه به محدودیت آب و وجود آفت برای درختان پسته و امکان از رده خارج شدن سرمایه آن، برای نسل های آینده امیدوارکننده نیست.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان کرمان اظهار کرد: در حالی که امروزه چین با ورود به بازار پسته، به شکل فراگیر در حال حرکت برای تصاحب بازارهای جهانی پسته است، باید درآمد حاصل از پسته را به صنعت و صنایع مرتبط به آن تبدیل کنیم.

قاسم نژاد گفت: باید باغداران به عنوان سهام داران کارخانه های پسته در شهرک حاضر شوند تا در شرایط بروز مشکل با رقبای چینی، واحدهای صنعتی جایگزین داشته باشیم و در فرصت کنونی سرمایه ها را در صنعت سرمایه گذاری کنیم.

ب

منبع: تسنیم
انتشار: 2 آبان 1398 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: picosho.ir شناسه مطلب: 464

به "چین در حال تصاحب بازارهای جهانی پسته است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چین در حال تصاحب بازارهای جهانی پسته است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید