تور دهلی: رستوران های گیاهخواری بمبئی که حتما باید آن ها را امتحان کنید

به گزارش مجله پیکوشو، امروزه افراد بسیاری برای دفاع از حقوق حیوانات و البته سلامتی بدن، به رژیم گیاهخواری، روی می آورند. در این مقاله می خواهیم تعدادی از رستوران های گیاهخواری شهر بمبئی را به شما معرفی کنیم.

تور دهلی: رستوران های گیاهخواری بمبئی که حتما باید آن ها را امتحان کنید

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور دهلی ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.

اگر گیاه خوار هستید و می خواهید در تور هند یا تور بمبئی شرکت کنید، حتما ادامه مقاله را دنبال کنید.

زمانی در گذشته، گیاه خوار بودن به معنی این بود که انتخاب شما در رستوران ها، به سالادهای خانگی محدود می شد، اما هم اکنون کافه ها و رستوران ها به سرعت در شهرها در حال رشد هستند تا انتخاب های لذیذ و مطبوعی از غذاهای گیاهی را در اختیار شما قرار دهند. بعضی از این غذاها را نمی توان امتحان نکرد.

شهر زیبای بمبئی در کشور پهناور هند، رستوران های متعددی با منوی گیاهی دارد. در این مقاله شما را با بعضی از برترین ها آشنا خواهیم کرد.

1. کافه فارمر (Farmers Café)

چرا به این کافه برویم؟

به غیر از منوی متنوع غذاهای گیاهی، ارگانیک و بشقاب های سالم و مقوی، ممکن است در کافه فارمر، به یک یا دو ستاره بالیوود هند، نیز برخورد کنید؛ زیرا این کافه که شش ماه است افتتاح شده، در میان بازیگران بالیوود، بسیار محبوب است.

در این کافه چه چیزی سفارش دهیم؟

پیتزای رنگین کمان. بله، درست است، این کلمه را درست خواندید!

پایه این پیتزا از آرد آمارانث (amaranth) که در هندی به آن راجگیرا آتا (rajgira atta) گفته می گردد، تهیه می گردد. مواد داخل پیتزا هموس خانگی تهیه شده از ریشه چغندر و تاپینگ های رنگارنگی از کدوی سبز، فلفل زنگی (نوعی فلفل شیرین آمریکایی که قرمز و زنگوله شکل است)، کلم قرمز، ذرت، زیتون سیاه، آجیل و پنیر گیاهی هستند.

این پیتزا، نه تنها به عکسی فوق العاده و پرطرفدار در اینستاگرام شما تبدیل خواهد شد، بلکه در زمان گاز زدن به این پیتزا، حتی لحظه ای احساس گناه نخواهید کرد. اگر در پی پروتئین هستید، از برگر گیاهی عدس یا اسپاگتی به سبک روستایی (Country Style Spaghetti) یاری بگیرید که از قارچ، عدس و کلم برگ (kale) درست می گردد.

دسر

کیک شکلاتی گیاهی و پودینگ بادام شکلاتی.

آدرس

بمبئی، باندرای غربی، خیابان شانزدهم، آپارتمان های ریتا، مغازه شماره 2 (Shop 2, Rita Apartments, 16th Road, Bandra West).

2. سیکوئل بیسترو (Sequel Bistro) و بار آب میوه فروشی

چرا به این رستوران برویم؟

منوی تازه رستوران سیکوئل بیسترو، اولین رستوران بدون گلوتن بمبئی و با منوی متنوع آب میوه های سرد، هم اکنون گزینه های وسوسه کننده ای برای گیاهخواران دارد.

در این رستوران چه چیزی سفارش دهیم؟

هیچ کجا نمی توانید غذایی سالم تر از سیب زمینی شیرین و لوبیای قرمز (Red Kidney Bean)، پیدا کنید. اگر از هواداران پیتزا هستید، حتما پیتزای کراکر این رستوران را امتحان کنید. پایه این پیتزا از بادام، آرد آمارانث و گندم سیاه، تهیه می گردد و محتویان آن، قارچ صدفی کبابی شده است.

در پی غذای خیال پردازانه تری هستید؟ کاسه بودا را امتحان کنید. این غذا از صدف، قارچ و نوعی بیکن گیاهی، درست می گردد.

دسر

شکلات لاست (Chocolate Lust) تهیه شده از چیپس های شکلاتی مکزیکی 70 درصد.

نوشیدنی

اسموتی شیرین و بعلاوه تند و خوش طعم آوولیشس (Avolicious) که با آناناس، توت آبی و تمشک درست می گردد.

آدرس

فورت، کالاگودا، وی بی گاندی مارگ، تقاطع باندرای غربی و خیابان 47، پالی هیل، جاده 33، سولاس، مغازه شماره دو (Shop 2, Solace, 33rd Road, Pali Hill, Bandra West and 47, VB Gandhi Marg, Kala Ghoda, Fort).

3. باستیان (Bastian)

چرا به این رستوران برویم؟

رستوران باستیان، یک رستوران مدرن غذای دریایی است که به تازگی، منویی از غذاهای وسوسه کننده گیاهی را نیز به مشتریان خود، ارائه می نماید.

در این رستوران چه چیزی سفارش دهیم؟

با گاز زدن به کراکرهای فلفلی کتو به همراه پنیر گیاهی، وعده خود را شروع کنید، سپس به سراغ سالاد کنجدی ژاپنی به همراه کلم، نوری تست شده (nori)، اسفناج، بادام زمینی، تره فرنگی و پیازچه بروید و بعد از آن، کاسه خوشمزه سبز کاری (Green Curry Bowl) به همراه برنج قهوه ای، آناناس سرخ شده با چاشنی تند و سبزیجات سرخ شده را سفارش دهید.

اگر برای وعده روز یکشنبه آنجا بودید، لازانیای گیاهی بدون گلوتن را به همراه سس مارینارای (سس ایتالیایی تهیه شده از پیاز، گوجه و ریشه گیاهان) تند و سس پنیر گیاهی امتحان کنید.

دسر

اگرچه این مکان به خاطر جیزکیک هایش بسیار مشهور است، اما باید به میزان کافی شجاع باشید تا یک چیزکیک متفاوت (No Cheesecake) را سفارش دهید. این دسر، یک تارت شکلاتی است که برای یک رژیم سالم، بسیار مناسب، شناخته می گردد؛ این دسر نه تنها بدون گلوتن بلکه بدون شکر نیز هست.

آدرس

باندرای غربی، جاده لینکینگ، ساختمان تازه کامال، بی/2 (B/2, New Kamal Building, Linking Road, Bandra West).

4. کافه باسیلیکو (Café Basilico)

چرا به این کافه برویم؟

کافه باسیلیکو، رستوران مدیترانه ای مجذوب کننده و کافه اروپایی شهر بمبئی که برای مدتی بسته بود، در سال 2016 با یک منوی عالی گیاهی، دوباره بازگشایی شد.

در این کافه چه چیزی سفارش دهیم؟

منوی متنوع برگرهای کافه باسیلیکو، شما را به این فکر فرو می برد که چرا تا به امروز در پی برگرهای گوشتی در شکل کلاسیک بوده اید. ما در میان انتخاب های وسیع برگرهای این رستوران، به شما برگر دانه سیاه (تهیه شده از دانه های کدوحلوایی، سس مایونز گیاهی و نان کماج ذغالی) یا برگر بونسای کوینوئا (Bonsai Quinoa Burger) را پیشنهاد می کنیم.

دسر

تارت نرم و ترد لیمویی.

آدرس

کلابا، خیابان ازمی، جاده آرتور باندر، خانه سنتینل، طبقه همکف (Ground Floor, Sentinel House, Arthur Bunder Road, Azmi Street, Colaba).

5. کیچن گاردن سوزت (Kitchen Garden by Suzette)

چرا به این کافه برویم؟

کافه سالم و پرطرفدار باندرا در بی کی سی (BKC) با غذاهای تازه، افتتاح شده است.

در این کافه چه چیزی سفارش دهیم؟

در کیچن گاردن سوزت برای صبحانه، اورنایت تورمریک (Overnight Turmeric) و شیر بادام و جو دوسر (Almond Milk Oats) را امتحان کنید که مواد مغذی مفیدی چون بادام، دانه های گیاهان، میوه های تازه و خرما را در بر دارند.

برای یک وعده غذایی کامل نیز، ساندویچ فلافل یا قابلمه پروتئین سرخ (Red Protein Pot) را به همراه فلفل سرخ شده و هموس گوجه فرنگی سفارش دهید.

برترین گزینه منوی تازه این رستوران، کاسه پیشنهادی است؛ یک سالاد که سرآشپز آن را با مخلوط کردن ترکیبات محلی تازه ای چون کاهوی کوچک، رومانی (romanie)، کدوی گردویی (کدوی کوچک و ناقوس شکل و صیقلی پوست که گوشت آن زرد است و در اول زمستان به دست می آید) و سیب زمینی شیرین به همراه روغن زیتون اضافه و سرکه بالزامیک، آماده می نماید.

دسر

دانه های چیا و پودینگ نارگیل به همراه تمشک یا میوه های استوایی.

آدرس

ساختمان های باندرا کورلا، ماکر ماکسیتی، برج شماره 3، طبقه همکف (Ground Floor, Tower 3, Maker Maxity, Bandra Kurla Complex).

منبع: کجارو / lonelyplanet.in
انتشار: 21 بهمن 1400 بروزرسانی: 21 بهمن 1400 گردآورنده: picosho.ir شناسه مطلب: 1974

به "تور دهلی: رستوران های گیاهخواری بمبئی که حتما باید آن ها را امتحان کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور دهلی: رستوران های گیاهخواری بمبئی که حتما باید آن ها را امتحان کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید