مقاله: نمای کامپوزیت ساختمان چیست؟ انواع کامپوزیت، مزایا و معایب ، کاربرد و نحوه اجرای آن چیست؟
به گزارش مجله پیکوشو، با توجه به اینکه تمام اجزای زیرسازی و روسازی از یک جنس (آلومینیوم) می باشند، انقباض و انبساط اجزا در اثر تغییر دما مشابه هم بوده که این امر از تغییر حالت و خرد شدن جلوگیری می نماید.
هرگاه برای پوشش نهایی خود از ورق های آلومینیومی بهره بردید، این بدان معناست که نمای شما، آلومینیوم کامپوزیت است. متریال کامپوزیت در حقیقت از پلاستیک فشرده و یک لایه نازک چند میلی متری از فلز آلومینیوم ساخته شده است که در بیشتر مواقع در ابعاد دلخواه به صورت کوچک یا عظیم و به ضخامت 4 میلی متر فراوری می گردد. علت محبوبیت این متریال، کیفیت مناسب، عدم محدودیت در طراحی و اجرا و هم چنین طیف گسترده رنگ های آن است؛ به گونه ای که می تواند تمامی سلایق را راضی نگه دارد.
این مدل کامپوزیت شامل چند لایه مختلف به همراه پوششی از آلومینیوم است. این لایه ها شامل دو صفحه آلومینیوم روکش شده است که از طریق فرایندهای شیمیایی و مکانیکی، به هسته پلیاتیلنی آن می چسبد. این روش بدین جهت مورد استفاده قرار می گیرد تا مقابل ورقه ورقه شدن به شدت مقاومت نموده و به سادگی از هم نپاشد.
باید ذکر کرد که کاربرد این متریال به نمای بیرونی ساختمان ختم نمی گردد و در موادری هم، چون دکوراسیون داخلی فروشگاه ها، دیوارها، سقف، آشپزخانه، تراس ها نیز استفاده می گردد. هنگامی که از آن به عنوان متریال نمای بیرونی نام بردیم، این طیف شامل انواع ساختمان ها همانند فروشگاه ها، بیمارستان ها، صندلی های سوخت و... می گردد. از طرفی در بازسازی ساختمان های قدیمی و تغییر دکوراسیون و هم چنین تابلو های تبلیغاتی نیز مورد استفاده بسیاری قرار می گیرند.
منبع مقاله: نمای کامپوزیت ساختمان چیست؟ انواع کامپوزیت، مزایا و معایب ، کاربرد و نحوه اجرای آن چیست؟