کره جنوبی بدهی ایران به سازمان ملل را پرداخت کرد

به گزارش مجله پیکوشو، کره جنوبی با پرداخت بدهی 18 میلیون دلاری ایران از محل دارایی های بلوکه شده ایران در این کشور، مشکل حق رای تعلیق شده ایران در این نهاد بین المللی را مرتفع کرد.

کره جنوبی بدهی ایران به سازمان ملل را پرداخت کرد

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از بلومبرگ، وزارت اقتصاد و دارایی کره جنوبی بیان نمود: 18 میلیون دلار از دارایی های بلوکه شده ایران در این کشور را به عنوان بدهی حق عضویت معوقه تهران به سازمان ملل پرداخت کرده است.

پیش تر به دلیل تحریم های ظالمانه آمریکا و عدم پرداخت حق عضویت، حق رای ایران در این نهاد به حال تعلیق درآمده بود. با این حال، مقامات سئول اکنون می گویند این پول را از محل دارایی های بلوکه شده تهران پرداخت کرده اند.

گفتنی است بیش از هشت میلیارد دلار از دارایی های ایران هم اکنون در کشور کره جنوبی بلوکه شده است و این کشور به دلیل تحریم های آمریکا حاضر به پرداخت پول ایران نیست.

منبع: فرارو
انتشار: 17 اسفند 1400 بروزرسانی: 17 اسفند 1400 گردآورنده: picosho.ir شناسه مطلب: 2002

به "کره جنوبی بدهی ایران به سازمان ملل را پرداخت کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کره جنوبی بدهی ایران به سازمان ملل را پرداخت کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید