آموزش تهیه لونگی بادمجان
به گزارش مجله پیکوشو، طرز تهیه یک غذای گیلانی به نام لونگی آموزش داده شده است.
یک غذای گیلانی به نام لونگی بادمجان در برنامه بهونه شبکه سه آموزش داده شده است. یک متخصص طب ایرانی نیز در ابتدای برنامه ارزش غذایی لونگی بادمجان را اعلام کرد. در تهیه این غذا از بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، گردو، رب آلو، نمک و فلفل استفاده شده است.
خبرنگاران فیلم و صوت فیلم و صوت
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 8 آبان 1401
بروزرسانی: 8 آبان 1401
گردآورنده: picosho.ir
شناسه مطلب: 2180
به "آموزش تهیه لونگی بادمجان" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "آموزش تهیه لونگی بادمجان"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید