طرز تهیه جامبوشلز خامه ای لذیذ با مرغ
به گزارش مجله پیکوشو، جامبوشلز یکی از مدل های مختلف پاستا است که به خاطر میزان بزرگ آن به شکل شکم پر هم تهیه می گردد و با قرار گرفتن در فر یک نوع پاستای بسیار لذیذ و متفاوت را خواهید داشت. در این ویدیو از آموزش های آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه جامبوشلز خامه ای را به شما آموزش دهیم که با مرغ تهیه می گردد و سس بسیار خوشمزه ای هم دارد. با ما همراه باشید.

مواد لازم
- سینه ی مرغ بدون استخوان: 1 عدد
- پیاز: 1 عدد میانه
- جامبوشلز: 250 گرم
- فلفل دلمه ای: نصف 1 عدد
- نمک: به مقدار دلخواه
- قارچ: 250 گرم
- خامه: 100 گرم
- پوره سیر: 1 قاشق چای خوری
- کنسرو ذرت: 3 قاشق غذاخوری
- اورگانو: 1 قاشق چای خوری
- پاپریکا دودی: 1 قاشق غذاخوری
- ادویه ایتالیایی: به مقدار دلخواه
- شیر: دو سوم پیمانه
- پنیر خامه ای: 3 قاشق غذاخوری
- سس مایونز: 1 قاشق غذاخوری
- سس کچاپ: 2 قاشق غذاخوری
مناسب برای: 4 نفر
زمان پخت: 1 ساعت
طرز تهیه جامبوشلز خامه ای
- در ابتدا 1 عدد پیاز میانه را نگینی خرد کنید و داخل تابه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید. زمانی که پیاز طلایی شد، یک دوم قاشق چای خوری پوره سیر به آن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد.
- 1 عدد سینه مرغ بدون استخوان را نیز نگینی خرد کنید و مرغ ها را به سیر و پیاز اضافه کنید و دقت کنید که حرارت شعله کم نباشد که آب میان بافتی مرغ خارج گردد و مرغ خشک گردد.
- 1 قاشق چای خوری پاپریکای دودی، یک دوم قاشق چای خوری ادویه لازانیا، کمی ادویه ایتالیایی و یک قاشق چای خوری اورگانو به مرغ اضافه کنید و تفت دهید.
- نصف فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و به مرغ اضافه کنید. سپس 250 گرم قارچ را خرد کنید و به مرغ اضافه کنید. 1 قاشق غذاخوری سس مایونز، 1 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای، 3 قاشق غذاخوری کنسرو ذرت و کمی نمک اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید. نصف یک ادویه داخل جامبوشلز را هم می توانید به مرغ اضافه کنید.
- یک قابلمه را پر از آب کنید و مقداری نمک و روغن به آن اضافه کنید و روی شعله قرار دهید. زمانی که آب به جوش آمد، نصف بسته جامبوشلز را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا جامبوشلزها کمی نرم شوند.
- برای تهیه سس، 2 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای را داخل ظرف بریزید و 100 گرم خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و کاملا باهم مخلوط کنید تا یکدست گردد. 1 قاشق چای خوری پاپریکای دودی، یک دوم قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی، کمی نمک، 2 قاشق غذاخوری سس کچاپ و مابقی ادویه جامبوشلز را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. کم کم شیر را اضافه کنید تا به غلظتی که در تصویر مشاهده می کنید، برسد.
- زمانی که جامبوشلزها نرم شدند، آن ها را آبکش کنید. سپس نصف سس را در ظرفی مناسب و مخصوص فر بریزید و داخل جامبوشلزها را از مایه آماده شده پر کنید و آن ها را روی سس بچینید. مابقی سس را روی جامبوشلزها بریزید و 100 گرم پنیر ترکیبی موزارلا و چدار را روی جامبوشلزها بریزید و ظرف جامبوشلزها را به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر آب گردد و طلایی گردد.
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ