فریتاتا پنیر و اسفناج را اینجوری درست کن که بوی زهم تخم مرغ نده!
به گزارش مجله پیکوشو، فریتاتا پنیر و اسفناج یک ایتالیایی محسوب می گردد که برای و یک گزینه عالی است. بد نیست بدانید انواع مختلفی از فریتاتا ایتالیایی داریم مثل که در این میان یکی از محبوب ترین انواع فریتاتا، فریتاتا اسفناج و پنیر است. در این مقاله از در ما طرز تهیه فریتاتا اسفناج و پنیر و نکات پخت و خوشمزه شدن آن را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه فریتاتا پنیر و اسفناج در یک نگاه
برای طرز تهیه فریتاتا اسفناج پنیری، اسفناج را جداگانه آبپز کنید و آب آن را بگیرید. در یک تابه، مقداری روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای، اسفناج و نصف سبزی های معطر را اضافه کنید و تفت دهید. کف سینی فر را چرب کنید.
تخم مرغ ها را بزنید و به آنها، فلفل سیاه، نمک، بقیه سبزی های معطر و آویشن خشک اضافه کنید و هم بزنید. سپس مایه تخم مرغی را کف سینی فر بریزید و پخش کنید. روی آن را با سبزیجات تفت داده شده پر کنید و در آخر، پنیر رنده شده بریزید. سینی را در فر بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا فریتاتا بپزد و آماده گردد. سپس فریتاتا را برش بزنید و سرو کنید.
برای مطالعه مواد لازم، جزییات و مراحل طرز تهیه فریتاتا پنیر و اسفناج ادامه این مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه فریتاتا پنیر و اسفناج
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
اسفناج تازه و خرد شده | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
پنیر (پنیر بز یا پنیر چدار) | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
پیاز (برای پیاز داغ) | 1 عدد میانه |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
ریحان خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | نصف قاشق چای خوری |
تخم مرغ | 5 تا 6 عدد |
روغن زیتون یا روغن دلخواه | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
نان | برای سرو فریتاتا |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت فریتاتا پنیر و اسفناج: 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه فریتاتا پنیر و اسفناج
فریتاتا در اصل نوعی املت ایتالیایی است که ماده اصلی آن تخم مرغ است اما با سبزیجات مختلف بنا به سلیقه شما با ژامبون، بیکن، پنیر و … طعم دار می گردد. در ادامه، مرحله به مرحله طرز تهیه فریتاتا پنیر و اسفناج را به ترتیب زیر دنبال کنید.
مرحله اول: اسفناج ها را بشویید
در اولین مرحله از تهیه فریتاتا پنیر و اسفناج، اسفناج ها را بشویید و درشت خرد کنید. اگر از بی بی اسفناج استفاده می کنید، احتیاجی به خرد کردن آنها نیست. اسفناج ها را در آب به مدت 10 دقیقه بخیسانید تا گل و لای آنها ته نشین گردد. سپس اسفناج ها را از روی آب جمع کنید و در آبکش بریزید.
مرحله دوم: مواد فریتاتا را آماده کنید
بعد از آبکش کردن فریتاتا، آنها را در یک ظرف بریزید و کمی آب به آنها اضافه کنید. (در حد یک استکان) سپس اسفناج ها را روی حرارت بگذارید تا آبپز شوند. اسفناج های آبپز شده را در آبکش بریزید و فشار دهید تا آب آنها گرفته گردد. پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید. فلفل دلمه ای (ترجیحا قرمز) را اضافه کنید. ریحان ها را هم بشویید و ریز خرد کنید.
مرحله سوم: پیاز را تفت دهید
در این مرحله از پختن فریتاتا ایتالیایی با اسفناج و پنیر، فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. در یک تابه مقداری روغن زیتون یا روغن آفتابگردان بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا سرخ شوند.
در صورت تمایل می توانید انواع روغن مایع مثل روغن زیتون و آفتابگردان و پیاز داغ آماده را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله چهارم: بقیه مواد فریتاتا را تفت دهید
سپس فلفل دلمه ای را به صورت نواری خرد کنید و در تابه بریزید. بعد از اینکه آب فلفل دلمه ای و پیاز کشیده شد، نصف ریحان خرد شده و اسفناج های آبپز شده را در تابه بریزید. اگر از آویشن تازه استفاده می کنید، آویشن را هم خرد کنید و در تابه بریزید و با سبزیجات تفت دهید. اجازه دهید کمی سرخ شوند.
مرحله پنجم: مایه تخم مرغی فریتاتا را آماده کنید
در ادامه مراحل تهیه فریتاتا اسفناج با پنیر، کف قالب فر را با روغن زیتون یا آفتابگردان چرب کنید. در یک کاسه جدا، تخم مرغ ها را بشکنید و با قاشق هم بزنید تا زرده و سفیده، کاملا با هم مخلوط شوند و از لختگی دربیایند. مقداری نمک، فلفل سیاه و نصف ریحان (اگر از پودر آویشن استفاده می کنید) و پودر آویشن را اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا یکدست گردد.
شما می توانید برای خرید تخم مرغ و انواع ادویه معطر غذا، به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله ششم: قالب فر را آماده کنید
سپس مایه تخم مرغی را که در مرحله قبل درست نموده اید، کف قالب بریزید و آن را روی کل سطح قالب، پخش کنید. سبزیجاتی را که در تابه سرخ نموده و تفت داده اید، روی مایه تخم مرغی بریزید و صاف کنید. به عنوان لایه آخر، پنیر چدار یا پنیر بز را رنده کنید و روی اسفناج ها بریزید. سینی را در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 10 تا 15 دقیقه فریتاتا پنیر و اسفناج بپزد.
انواع پنیر پخت و پز و صبحانه را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله آخر: فریتاتا پنیر و اسفناج را سرو کنید
برای اینکه روی فریتاتا پنیری، طلایی گردد، می توانید به مدت 1 یا 2 دقیقه، گریل را روشن کنید. از پخته شدن تخم مرغ ها مطمئن شوید. تخم مرغ ها باید پف نمایند و حجیم شوند. به هیچ وجه نباید آبکی و شل باشند. بعد از پخت کامل فریتاتا اسفناج و پنیر، سینی را از فر خارج کنید. فریتاتا را به مقدار های دلخواه برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید. فریتاتا پنیری با اسفناج را به صورت گرم و تازه، با نان تست یا نان دلخواه می توانید میل کنید.
انواع نان را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
روش تهیه فریتاتا اسفناج و پنیر در تابه
برای تهیه فریتاتا ایتالیایی با پنیر و اسفناج، اگر فر یا توستر در دسترس ندارید، می توانید فریتاتا را روی گاز و در تابه نچسب هم درست کنید. برای این کار، مواد فریتاتا اسفناج و پنیر را مانند روش بالا، آماده کنید و در تابه بریزید.
بهتر است از تابه دو طرف بهره ببرید تا گرما در داخل تابه حبس گردد یا درب تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها بپزند و ببندند. حرارت زیر تابه باید کم باشد و بعد از 20 تا 25 دقیقه، فریتاتا اسفناج و پنیر را می توانید سرو کنید.
نکات مهم در طرز تهیه فریتاتا اسفناج و پنیر
- برای تهیه فریتاتا با اسفناج، بهتر است از اسفناج های تازه یا بی بی اسفناج بهره ببرید. هر چه اسفناج ها نازک تر باشند، هم زودتر می پزند و هم طعم بهتری دارند.
- اسفناج ها را به خوبی بپزید تا آب اضافی آن کاملا گرفته گردد. اگر اسفناج ها و دیگر سبزیجات، آب داشته باشند، فریتاتا بعد از پخت، بوی زهم تخم مرغ می گیرد.
- در طرز تهیه فریتاتا پنیر و اسفناج، می توانید از سبزی های دیگر مثل گشنیز، جعفری و … هم بهره ببرید. در این صورت، باید اندازه سبزیجات متفرقه را کمتر در نظر بگیرید که طعم آنها به اسفناج غالب نگردد.
- برای اینکه فریتاتا پنیری رژیمی درست کنید، بهتر است از روغن زیتون بهره ببرید. اندازه روغن باید به حدی باشد که فریتاتا به تابه نچسبد.
- در طرز تهیه فریتاتا با پنیر و اسفناج و خامه، کافی است مراحل بالا را دنبال کنید و به مقدار 1/4 لیوان فرانسوی خامه صبحانه، با تخم مرغ ها، هم بزنید تا یکدست گردد. سپس مایه خامه ای را کف تابه یا سینی فر بریزید و سبزی های را اضافه کنید. در آخر هم پنیر را اضافه کنید و فریتاتا را بپزید.
- در طرز تهیه فریتاتا اسفناج پنیری می توانید از تکه های ژامبون سرخ شده، بیکن، سوسیس، ورقه های نازک سیب زمینی، نخود فرنگی پخته و ذرت هم بهره ببرید.
فوت و فن های خوشمزه شدن فریتاتا با اسفناج و پنیر
برترین پنیر برای استفاده در فریتاتا چیست؟
برترین پنیر برای استفاده در فریتاتا پنیر، پنیرهای سفت است. پنیر بز، پنیر چدار رنده شده و پنیرهای پروسس شده برترین گزینه هستند. اگر این پنیرها را در دسترس ندارید، می توانید پنیر فتا در آن به کار ببرید.
چرا فریتاتا شل می گردد؟
اگر در طرز تهیه فریتاتا از خامه و شیر استفاده می کنید، باید نسبت استفاده از آنها را رعایت کنید. بعلاوه نباید اندازه تخم مرغ بیش از مقدار باشد. اگر پنیر زیادی می خواهید به کار ببرید، ظرفی که انتخاب می کنید باید مسطح باشد تا فریتاتا ضخامت زیادی نداشته باشد و داخل آن بپزد و تخم مرغ ها ببندند.
برای گرفتن بوی زهم تخم مرغ در فریتاتا چه کنیم؟
- باید تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند.
- بهتر است تخم مرغ ها را به جای چنگال، با قاشق هم بزنید تا کف زیادی ایجاد نگردد و در معرض هوا قرار نگیرند.
- آب سبزیجات را بگیرید و بعد به تخم مرغ ها اضافه کنید.