هیچ وقت با گریه کردن نخوابید
به گزارش مجله پیکوشو، تهران (پانا) - خواب یکی از احتیاجهای اصلی و مورد احتیاج آدم ها است که آثار روحی و جسمی زیادی دارد، مانند تقویت حافظه، افزایش تمرکز، کاهش استرس، یاری به ثابت نگه داشتن وزن و… . اما آیا هر نوع خوابیدنی این فواید را دارد.
گریه کردن پاسخ طبیعی افراد به اوج احساساتشان مانند غم، اندوه، شوق، و ناامیدی و درماندگی است؛ ولی گریه کردن هنگام خواب فرد را دچار مشکلاتی می نماید.
خواب یکی از احتیاجهای اصلی و مورد احتیاج آدم ها است که آثار روحی و جسمی زیادی دارد، مانند تقویت حافظه، افزایش تمرکز، کاهش استرس، یاری به ثابت نگه داشتن وزن و…. اما آیا هر نوع خوابیدنی این فواید را دارد.
عوارض با ناراحتی و گریه خوابیدن
هرگز با گریه کردن نخوابید هر چقدر هم که ناراحت باشید و درونتان ماتم باشد با گریه کردن نخوابید، زیرا قلبتان، روح و جسمتان دچار فرسودگی می گردد! فردای آن روز حالتان بد می گردد و روز خوبی نخواهید داشت.
خیلی از افراد وقتی که روز بد همراه با حادثه و نگرانی، دعوا و تنش را به انتها می برند شب هم دچار کابوس می شوند، دلیل این امر ناتوانی در کنترل فکر و به وجود آوردن آرامش است و باعث ابتلای فرد به بیماری های گوناگون می گردد. هرچه میزان ناراحتی و استرس روحی بیشتر باشد به همان میزان کیفیت خواب هم کم می گردد.
بی خوابی، بد خوابی، خواب سبک،تماشا خواب های آشفته و کابوس، خواب آلودگی و سردرد بعد از بیدار شدن از خواب همه اینها به دلیل کنترل نکردن خشم و عصبانیت گریه کردن پیش از خواب به وجود می آید.
توصیه می گردد کارهایی، مانند صحبت کردن با کسی که باعث عصبانیت باعث ناراحتی شما شده است، انجام ورزش هایی، مانند یوگا و مدیتیشن، گوش دادن به موسیقی و یا تماشای فیلم مورد علاقه، حرف زدن با دوستان، نوشیدن آب و مایعات، کم کردن نور، نوشتن احساسات برروی کاغذ و شیوه هایی مانند اینها ناراحتی خود را کنترل و خود را آرام کنید تا خوابی راحت داشته باشید.
برای داشتن خوابی راحت فضای اتاق خواب هم خیلی اهمیت دارد، نظافت اتاق، استفاده از نور هایی ملایم در دکوراسیون، رنگ دیوار ها و پرده، استفاده از گل یا میوه سیب برای به وجود آوردن عطر خوش، میزان تاریکی و دمای اتاق همه در کیفیت خواب تاثیر دارند.
با انجام موارد بالا می توانید حتی در شرایط زندگی با استرس های زیاد، خوابی راحت، همراه با آرامش داشته باشید و با تمرکز و انگیزه بالا از خواب بیدار شوید و به انجام کار های خود بپردازید.
منبع: خبرگزاری پانا