پیتزا خوری در ایتالیا

به گزارش مجله پیکوشو، پیتزاهای ایتالیا

پیتزا این غذای خوش رنگ و خوش طعم را ایتالیا اختراع کرد! و 9 فوریه روز ملی پیتزا در ایتالیاست، روزی که ایتالیا به خاطر این غذای گرد خوشمزه جشن می گیرد. پیتزا آنقدر خوشمزه و جذاب بود که به سرعت در همه جهان هوادار پیدا کرد ولی لذت طعم پیتزا در خود ایتالیا چیز دیگری است پس اگر به ایتالیا سفر کردید و خواستید پیتزا بخورید این پست خیلی به دردتان می خورد چون می خواهیم درباره پیتزاهای مخصوص هر شهر ایتالیا بگوییم پس با خبرنگاران همراه باشید.

پیتزا خوری در ایتالیا

برای دیدن شاهکارهای تاریخ اروپا با تور ایتالیا همراه شوید.

شهر ناپل، پیتزا ناپولتانا

اگر دلیل اصلی سفر شما به ایتالیا خوردن پیتزا است فوری به شهر ناپل بروید چون آنجا محل تولد پیتزاهای مدرن است، پیتزا ناپولتانا در این شهر فقط پیتزا نیست بلکه سمبل غذاهای این شهر است. در هنگام درست کردن این پیتزا قوانین سختگیرانه ای وجود دارد و برای تهیه آن فقط یک دستور پخت وجود دارد، بر روی خمیر آن فقط دو نوع سس می توانید بریزید سس مارینارا و سس مارگاریتا. این پیتزا از گوجه و پنیر مخصوص درست می گردد که گوجه های آن باید فقط از دشت های کنار کوه آتش فشان وزوو باشد.

شهر رم، پیتزا آل تاگلیو

این پیتزا مستطیلی است و به صورت تکه تکه خورده می گردد، پیتزا آل تاگلیو بهترین و خوشمزه ترین فست فود شهر رم است که هواداران بسیاری دارد. در ایتالیا پشت در پیتزا فروشی می ایستند و این پیتزا را می خورند، هنگام گشت و گذار در شهر زیبای رم بهترین غذایی که می توانید بخورید همین پیتزاست. پیتزا آل تاگلیو در سینی های مستطیلی بزرگ پخته می گردد و قیمت آن بر اساس مقدار گرم آن حساب می گردد، انواع مختلفی دارد و پیتزا فروشی های سنتی آن را در تنورهای هیزمی می پزند.

ناحیه پولیا، پیتزا پانزروتو

پانزروتو پیتزاهای کوچکی هستند که پیچیده می گردد و داخل آن ها با سس تازه گوجه و پنیرهای موتزارلا پر می گردد اما در انواع دیگر این پیتزا ها همبرگر و پیاز هم میریزند. این پیتزادر کشورهای دیگر هم پیدا می گردد اما اگر می خواهید طعم واقعی آن را حس کنید باید به ایتالیا بروید. کلزون هم یک پیتزای تا شده است که شبیه نصف ماه است و شکل ظاهری آن شبیه پانزروتو است و خمیرش هم همان خمیری است که در پانزروتو استفاده می گردد و تنها فرق این دو با هم این است که کلزون در فر ولی پانزروتو در روغن درست می گردد، برای خوردن یک کلزون خوشمزه هم باید به ناحیه پولیا در ایتالیا بروید.

شهر تورین، پیتزا آل پادلینو

پیتزا آل پادلینو مخصوص شهر پولین در شمال ایتالیا است و با پیتزاهای دیگر یک فرق بزرگ دارند و آن اینکه در ماهی تابه پخته و سرو می گردد. سبک پخت متمایز آن به این معنی است که خمیر بیشتر پف می نماید و نسبت به پیتزاهای دیگر تکه های بزرگ تری دارد، همه پیتزا فروشی های توریناین پیتزا را در ماهی تابه های بزرگ می پزند، حتما این پیتزای خاص و متفاوت را امتحان کنید چون شکل ظاهری و مزه بی نظیری دارد.

شهر پالرمو، پیتزا سیسیلی

پیتزای سیسیلی شبیه نان فوکاچیا است که شکل سنتی آن با گوجه، نوعی ماهی، پنیر و مقداری آرد سوخاری پخته می گردد این پیتزا نمونه ای از یک نوع پیتزای محبوب آمریکایی است که معمولا در تکه های مستطیلی سرو می گردد می توانید این پیتزا را از فروشنده های کنار خیابان مغازه های پیتزا فروشی بخرید.

منبع: skyscanner.net

منبع: الی گشت
انتشار: 11 آبان 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: picosho.ir شناسه مطلب: 491

به "پیتزا خوری در ایتالیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیتزا خوری در ایتالیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید