3 مدل طرز تهیه پاستا اسفناج؛ فوری و خوشمزه
به گزارش مجله پیکوشو، شاید شما هم با شنیدن نام پاستا قبل از هر چیزی به اندازه کالری غذا و مواد اولیه آن فکر کنید. برای آن که تجربه ای نو از سرو غذایی کم کالری تر و آسان را داشته باشید می توانید پاستا اسفناج را در منزل تهیه کنید. در تهیه این غذا از انواع پاستا فتوچینی و پنه که مناسب غذاهای سس دار هستند، می توان استفاده کرد. برای آشنایی با طرز تهیه انواع پاستا اسفناج و طرز تهیه هر یک از آن ها، در این مقاله از خبرنگاران مگ همراه ما باشید.

زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان پخت 20 دقیقه
مناسب برای 2 نفر
اندازه سختی آسان
طرز تهیه پاستا اسفناج و قارچ
اگر به غذاهای بدون گوشت علاقه دارید پاستا اسفناج و قارچ انتخاب مناسبی برای شما است. طرز تهیه این غذا شبیه به طرز تهیه پاستا آلفردو است و بسیاری از افراد این دو غذا را یکی می دانند. اما در تهیه پاستا قارچ و اسفناج از معمولا از خامه استفاده نمی گردد و نسبت به پاستا آلفردو سبک تر است. در جدول زیر مواد لازم برای تهیه پاستا اسفناج و قارچ نوشته شده است:
عنوان | اندازه |
پاستا | 200 گرم |
قارچ | 200 گرم |
اسفناج تازه | 100 گرم |
سیر | یک حبه |
پیاز کوچک | نصف |
روغن زیتون یا کره | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
برای تهیه این غذا کافی است مراحل زیر را طی کنید:
1. قارچ ها را بشویید و به صورت ورقه ای برش دهید. پیاز و سیر را پوست بگیرید و خرد کنید. اسفناج ها را بشویید و خرد کنید. برای خرید قارچ تازه به سوپرمارکت خبرنگاران مراجعه کنید.
2. کره یا روغن زیتون را تابه ای بزرگ بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. سیر و پیاز را به روغن در حال گرم شدن اضافه کنید. پس از طلایی شدن مواد قارچ را به آن اضافه و شعله گاز را زیاد کنید تا قارچ ها آب بیاندازند و سپس طلایی شوند.
3. پس از سرخ شدن قارچ ها اسفناج را به آن اضافه کنید. دو الی سه دقیقه بعد حجم اسفناج ها کم می گردد.
4. در قابلمه ای اندازهی آب بریزید و پس از جوش آمدن نمک و پاستا را به آن اضافه کنید. پس نیم پز شدن پاستا آن را آبکشی کنید.
5. پاستای پخته شده را به مواد درون تابه اضافه کنید و هم بزنید. پس از گرم شدن مواد پاستای اسفناج و قارچ شما آماده است. نوش جان!
طرز تهیه پاستا اسفناج و گوجه
چه در روزهای گرم سال باشید و چه در فصل های خنک می توانید پاستا اسفناج و گوجه را در منزل آماده کنید. استفاده از گوجه در این غذا مانند طرز تهیه پاستا گوجه باعث شیرین شدن طعم غذا می گردد. برای خوشمزه تر و پروتئینه شدن پاستا اسفناج و گوجه می توانید از اندازهی میگو هنگام تهیه این غذا بهره ببرید. مواد لازم برای تهیه پاستا اسفناج و گوجه در جدول زیر نوشته شده است:
عنوان | اندازه |
پاستا | 200 گرم |
اسفناج تازه | 150 گرم |
گوجه فرنگی میانه | 2 عدد |
رب گوجه یا پوره گوجه | 1 قاشق غذاخوری |
سیر خردشده | 2 حبه |
پیاز کوچک | 1 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، پاپریکا، ریحان یا آویشن خشک | به اندازه لازم |
مراحلی که برای تهیه این غذا باید سپری کنید عبارت اند از:
1. پیاز و سیر را پوست بگیرید و خرد کنید. گوجه ها را نیز بشویید و نگینی خرد کنید. اسفناج ها را بشویید و درون سبدی بریزید تا آب اضافه شان گرفته گردد. پس از 5 الی 10 دقیقه آن ها را خرد کنید.
2. روغن زیتون را درون تابه ای ریخته و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
3. پس از طلایی شدن مواد، گوجه خردشده را همراه با رب گوجه، نمک و ادویه درون تابه بریزید. پس از 5 دقیقه سسی غلیظ و خوش طعم خواهید داشت. در این مرحله اسفناج را به مواد درون تابه اضافه کنید.
4. درون قابلمه ای تا نیمه آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پس از جوش آمدن آب، پاستا و نمک را به آن اضافه کنید. 5 دقیقه بعد پاستا را از روی حرارت بردارید و آبکشی کنید.
5. در مرحله آخر کافی است پاستای پخته شده را به سس گوجه اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا سس کامل به خورد پاستا برود. غذای شما آماده است. پاستا اسفناج و گوجه را درون ظرف های دلخواه خود بریزید. آن را با ریحان تزیین و نوش جان کنید.
خواندنی ها
چطور پاستا میگو و اسفناج درست کنیم؟
طرز تهیه پاستا اسفناج با پنیر خامه ای
اسفناج یکی از مقوی ترین سبزیجات برای بچه ها و بزرگسالان است. اما بسیاری از بچه ها به مصرف این سبزی علاقه ای ندارند. از آن جایی که بچه ها به خامه و پاستا علاقه دارند برای بهره مند شدن از خواص اسفناج می توان از این سبزی در تهیه پاستا اسفناج و پنیر خامه ای استفاده کرد. در جدول زیر مواد لازم برای تهیه این غذا نوشته شده است:
عنوان | اندازه |
پاستا | 200 گرم |
اسفناج تازه | 150 گرم |
پنیر خامه ای | 100 گرم |
شیر | یک چهارم پیمانه |
سیر | 1 حبه |
کره یا روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان (دلخواه) | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
با مطالعه موارد زیر پاستا اسفناج با پنیر خامه ای را در منزل تهیه کنید:
1. اسفناج ها را بشویید و خرد کنید. سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
2. در تابه ای اندازهی روغن زیتون بریزید و سیر را به آن اضافه کنید. پس از طلایی شدن سیر اسفناج ها را به آن اضافه کنید. پس از 2 الی 3 دقیقه حجم اسفناج ها کم می گردد.
3. پنیر خامه ای و شیر را به مواد درون تابه اضافه کنید. پس از یکدست شدن سس نمک و فلفل را نیز به مواد اضافه کنید.
4. در قابلمه ای تا نیمه آب بریزید. پس از جوش آمدن آب پاستا و نمک را به آن اضافه کنید. پاستاها را آبکشی و به مواد درون تابه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و در نهایت پنیر پارمزان را روی پاستا بپاشید. پاستا اسفناج با پنیر خامه ای شما آماده است. نوش جان!
دیدنی ها
طرز تهیه سس پستو ایتالیایی؛ پرطرفدار و خوش طعم
نکات طرز تهیه پاستا اسفناج
- پاستاها را آل دنته بپزید. قبل از پخت کامل، پاستا را آبکشی کنید تا هنگام ترکیب کردن با سس بافت خوبی داشته باشند.
- قبل از آبکشی پاستا اندازهی از آب آن را نگه دارید. نشاسته موجود در آب باعث می گردد سس کاملا به خورد پاستا برود.
- اسفناج تازه را حداکثر 5 دقیقه بپزید. اگر زمان پخت بیشتر گردد بافت اسفناج از بین می رود.
- قبل از اضافه کردن اسفناج فریزشده به غذا حتما آن را خوب آب کشی کنید تا سس بیش از حد رقیق نگردد.
- برای خوش عطر شدن پاستا اسفناج از یک حبه سیر تفت داده بهره ببرید.
- در تهیه پاستا اسفناج و قارچ بسته به ذائقه و رژیم غذایی خود می توانید از یک چهارم پیمانه شیر یا خامه (به ازای هر دو نفر) بهره ببرید.