این دوره صیانت از آرای مردم در بالاترین سطح انجام می گردد
به گزارش پیکوشو، خبرنگاران/لرستان نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم لرستان اطمینان داشته باشند که این دوره صیانت از آرای آنها در بالاترین سطح با اخلاص، ایثار صداقت و شفافیت صورت می گیرد.

صیانت از آرای مردم در بالاترین سطح صورت می گیرد.
دکتر مرتضی محمودوند امروز 29 اسفندماه در بازدید از دبیرخانه هیأت نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا که در استانداری لرستان مستقر شده اند، اظهارکرد: همراهی مردم باعث می گردد که در آرای خود اطمینان و آرامش داشته باشند از این رو کوشش ما صیانت از آرای مردم خواهد بود.
محمودوند اعلام نمود: مردم لرستان اطمینان داشته باشند که این دوره صیانت از آرای آنها در بالاترین سطح با اخلاص، ایثار صداقت و شفافیت صورت می گیرد.
وی با اشاره به اینکه در هر دوره قطعاً اعتراضاتی بوده است، یادآور شد: برای ما در تمام بخش های نظارتی قانون ملاک است.
نماینده مردم خرم آباد و دوره چگنی مجلس شورای گفت: ششمین دوره انتخابات شوراهای شهرها از حیث ثبت نام علیرغم عدم استقبال بعضی از استان های کشور در این استان استقبال خوبی اجرا شده است.
محمودوند تاکید نمود: با کوششحسین گودرزی نماینده مردم دورود و ازنا و عباس گودرزی نماینده بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی شرایطی ایجاد شده تا این فرآیند اجتماعی به خوبی و در سطح عالی در لرستان برگزار گردد.
وی اضافه نمود: در مرکز استان لرستان باقرپورحسینی به عنوان دبیر شورای هیات نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستاست و اعضای 5 و 3 نفره هیاهای نظارت بر انتخابات شوراها در شهرها و بخش ها تشکیل شده است.
وی با تقدیر از استاندار لرستان، معاون سیاسی امنیتی، دهیاران، بخشداران و فرمانداران لرستان گفت: همکاری و همراهی آنان باعث شده که تا به امروز فرایند قابل قبولی در این زمینه داشته باشیم.
رییس عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای لرستان یادآورشد: تمام کوشش خود را برای ایجاد فضای امن در کمال آرامش برای این انتخابات اجرا شده و مردم بدانند که هیچ حقی از آنها ضایع نخواهد شد.
منبع: خبرگزاری ایسنا