فیله گوساله با پستو فلفل قرمز
به گزارش مجله پیکوشو، گوشت سرشار ز پروتئین، پتاسیم و آهن است و اگر گوشت قرمز دوست داشته باشید، این دستور یکی از خوشمزه ترین روش های تهیه گوشت به شمار می رود.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان کباب کردن: 30 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم
- 3 حبه سیر خرد شده
- یک قاشق چایخوری آویشن
- یک قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- 450 گرم فیله گوساله
- 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 3 عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ
- دو حبه سیر رنده شده
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، سیر خرد شده، آویشن، پاپریکا، ¼ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. روی گوشت ها یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بمالید. سپس مخلوط سیر را به همه جای گوشت بزنید. آنها را روی توری کباب پز بچینید.
2- آنها را به مدت 25 تا 30 دقیقه کباب کنید تا حسابی پخته و برشته شوند.
3- در این فاصله، تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. فلفل دلمه ای های خرد شده را 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
4- یک سوم فلفل ها را داخل غذاساز پوره کنید. سیر و روغن زیتون را اضافه کنید و مخلوط کنید تا پوره شوند. برای مزه دار شدن پستو، به آن نمک و فلفل بزنید و در کنار گوشت های کباب شده سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 293
- چربی: 18 گرم
- کلسترول: 74 میلی گرم
- کربوهیدرات: 7 گرم
- فیبر: 2 گرم
- قند: 4 گرم
- پروتئین: 20 گرم
- سدیم: 354 میلی گرم
- پتاسیم: 674 میلی گرم
- کلسیم: 30 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم