کاستوم رام چیست و در گوشی اندرویدی به چه دردی می خورد؟
به گزارش مجله پیکوشو، وب سایت کلیک - علیرضا عباسی: یکی از نکات مثبت گوشی های اندرویدی به توانایی نصب کاستوم رام و یا همان رام غیر رسمی در آن ها مربوط می گردد. اگر می خواهید بدانید کاستوم رام چیست و چه کاربردی در تلفن های هوشمند اندرویدی دارد، ادامه این مطلب را بخوانید.
رام همان بخش اصلی نرم افزاری در تلفن های هوشمند بوده که به عنوان رابطی میان سخت افزار و کاربر قرار می گیرد. در واقع در صورت نبود رام، بهره گیری از سخت افزار دستگاه امکان پذیر نبوده و کارایی نخواهد داشت. به همین علت هم رام فاکتور مهمی در تلفن های هوشمند به شمار میرود و سازندگان تمرکز زیادی روی آن دارند.
همگامی رام با سخت افزار دستگاه نکته مهمی است که سازندگان باید به آن توجه زیادی داشته باشند؛ همین موضوع باعث ایجاد تفاوت در اندازه بهینگی نرم افزاری دستگاه های فراوری شده به وسیله برندهای مختلف می گردد.
علاوه بر رام رسمی که در ابتدا به وسیله سازنده روی تلفن هوشمند به صورت نصب شده قرار گرفته، رام های غیر رسمی زیادی هم به وسیله توسعه دهندگان مختلف ایجاد شده است. این رام های غیر رسمی که با نام کاستوم رام هم شناخته می شوند، برای مدل های مختلفی از گوشی ها موجود بوده و افراد می توانند از آن ها استفاده نمایند.
اما علت ساخته شدن کاستوم رام برای گوشی های مختلف چیست و اصلا چرا باید شخصی از آن ها استفاده کند؟ در واقع چرا کاربری باید رام اصلی تلفن هوشمندش را کنار بگذارد و سراغ رام غیر رسمی بیاید؟ در ادامه به این سوالات پاسخ می دهیم.
سرعت بالا و بعلاوه امکانات فوق العاده بیشتر نسبت به رام های رسمی
یکی از اصلی ترین دلایل برای اینکه رام رسمی دستگاه را کنار بگذراید و سراغ کاستوم رام ها بروید، وجود قابلیت های بیشتر در آن ها است. در واقع علت اینکه توسعه دهندگان در مرحله اول برای ساخت کاستوم رام اقدام می نمایند، همین قرار دادن امکانات بیشتر نسبت به رام های اصلی است.
به وسیله کاستوم رام ها می توان به بیشتر بخش های رام دسترسی داشت و آن ها را با توجه به سلیقه و خواست خود شخصی سازی کرد. معمولا افرادی که در پی ایجاد تغییرات در ظاهر نرم افزاری تلفن های هوشمند هستند، کاستوم رام ها را بسیار کاربردی می دانند.
در کاستوم رام ها اپلیکیشن های حرفه ای متفاوتی به صورت پیش فرض قرار گرفته که مشابهشان را در رام های اصلی مشاهده نمی کنیم. برنامه های شخصی سازی صدا در این بخش از محبوبیت بالایی میان کاربران برخوردارند.
علاوه بر این ها، در کاستوم رام ها بعضی سرویس های غیرکاربردی رام های اصلی حذف شده و از این طریق با بهینگی بیشتر، سرعت بالاتری نسبت به رام اصلی در اختیار کاربر قرار می گیرد؛ به همین ترتیب سرعت کاستوم رام ها معمولا از رام اصلی تلفن های هوشمند بیشتر است. بعلاوه بخش هایی برای اورکلاک و افزایش قدرت CPU در این رام های غیر رسمی ایجاد شده که به وسیله آن ها می توان حتی به سرعت بالاتری دست یافت.
به روزتر از رام های رسمی
از آنجایی که کاستوم رام ها برای کشورهای مختلف در یک نسخه فراوری می شوند و تنها در مدل دستگاه با هم تفاوت دارند، با سرعت بیشتری نسبت به رام های اصلی بروزرسانی های مختلف را دریافت می نمایند؛ به همین ترتیب می توان از این طریق به جدیدترین نسخه از اندروید دست یافت. علاوه بر این موضوع، آپدیت کاستوم رام ها بدون وابستگی به سال فراوری دستگاه ها منتشر می گردد و این بدان معناست که حتی اگر تلفن هوشمندتان مدت ها بسته آپدیتی سازنده را دریافت نکرده باشد، به وسیله آن ها می توانید به جدیدترین نسخه از اندروید دست یابید.
تنوع بالا
افراد می توانند با توجه به مدل دستگاه، به تعدادی زیادی از کاستوم رام ها دسترسی باشند. هر کاستوم رام ویژگی خاص خودش را دارد و از نظر ظاهر و قابلیت ها با نمونه های دیگر فرق دارد. برای مثال کاستوم رامی روی بخش باتری تمرکز دارد و عملکرد دستگاه از این نظر را بهبود می بخشد، بعضی از کاستوم رام ها به قابلیت های متنوع در بخش صدا مجهز می شوند و تجربه بهتری در این زمینه را به کاربر ارایه می نمایند. با توجه به این موضوع، دست افراد برای یافتن برترین رام باز بوده و هر فرد می تواند مناسب ترین مورد را بر روی دستگاهش نصب کند.
نظر شما در رابطه با کاستوم رام در تلفن های هوشمند اندرویدی چیست؟ آیا شما رام غیر رسمی را به رام رسمی دستگاه خود ترجیح می دهید؟
پ
منبع: برترین ها